Изглежда ползвате Internet Explorer за преглед на страниците. Този браузер не е актуален.
За по-безопасно и бързо преглеждане на страниците, е препоръчително да актуализирате браузера си до някой от следните:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Социални мрежи и лайфстайл

Два пъти в годината "Голямата ябълка" става център на модата и тогава се включвам и аз с моя Оlympus PEN E-PL9.
Снимам с PEN от почти две години и мога да го препоръчам с ръка на сърцето. Този Olympus ме е придружавал в много пътешествия, при които натрупах опит и съхраних в кадър специални моменти. Камерата е лесна за ползване и е перфектна за снимки по време на път. Като допълнение мога да кажа, че е малка и лека и допълва много стилно всеки мой аутфит.
Каня ви да ме придружите през дните ми в Ню Йорк. Ще добиете представа какво значи седмицата на модата за мен и как си планирам времето, защото Fashion Week не е само удоволствие. Иска се и доста сериозна работа тук.

Неделя:
NYFW е тук! Обикновено първия ден оглеждам колекциите на дизайнерите и се подготвям за шоуто. Понякога плановете се променят. Главната ни цел, освен посещения на шоу и събития, е да издадем книга и да съберем съдържание за партньорствата ни с брандове. Това означава ставане в 5 часа сутринта и енергично обикаляне до полунощ. Понеделник:
Планирането е половината от работата. Преди идването ми в Ню Йорк, заедно с агента ми бяхме направили стегната програма. Опитът от последните години ме научи, че времето за снимки е много малко. И понеже всички знаем, че that content is king, аз си подсигурих допълнително време за създаване на подобно съдържание. Първият ми ангажимент за деня е в Spring Studios за първата презентация на популярен в момента дизайнер. Локацията е феноменална, а атмосферата - неописуема Вторник:
Един от акцентите в програмата ми беше събитието на Diesel. Tози бранд винаги показва специален дизайн. Обаче да успееш да се добереш навреме до събитието не е лесно. Трафикът в Ню Йорк е част от пейзажа тук. Но аз харесвам този град точно заради неговата динамика! След ден, пълен с ангажименти, снимки и трафик, заспиваш още в 11 часа.
Сряда:
Днес имам два ангажимента сутринта, едно шоу следобяд и после е време за работа. Да твориш по улиците на Ню Йорк те кара да излезеш извън рамките и стандартите и тогава се радвам, че имам моя Оlympus PEN.Четвъртък:
Време е за прибиране! Седим е едно от известните кафенета за последно. Преглеждаме какво сме създали като съдържание през изминалите дни и коментираме. Едно е ясно - обичаме този град, който отключва твореца в нас, макар и това да ни коства доста позитивен стрес. NYFW с моя Olympus PEN отново бе велико приключение!
Но защо твърдя, че Olympus PEN е перфектен за модни събития?
Нека ви обясня:
• Лесен е за ползване дори от начинаещи
• Прави изключително резки изображения
• Има вграден Wi-Fi и Вluetooth, с които снимките се прехвърлят на момента към телефона (с апликация) и могат лесно да се споделят
• Подвижен сензорен екран
• 16 различни арт филтъра
• Вградена прибираща се светкавица


Освен с качествените си снимки, можете да изпъкнете и с широката гама аксесоари за камерата, особено по време на събития като NYFW. От много фината велурена чанта, със специално фото отделение, през елегантните каишки и верижки в няколко разцветки, до уникалните клъч чанти. Olympus е готов за всякакви събития! Olympus PEN E-PL9 ще ви плени не само с дизайн, но и с възможности и умения. Нямам какво повече да добавя, освен че съм голям фен на камерата..

Aвтор и фотограф: Karin Teigl

Всички изображения са заснети със следното оборудване