Изглежда ползвате Internet Explorer за преглед на страниците. Този браузер не е актуален.
За по-безопасно и бързо преглеждане на страниците, е препоръчително да актуализирате браузера си до някой от следните:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 
Разгледайте
 
 

Tough! TG-Tracker

Безспорно най-добрият екшън апарат
за всяко приключение
 •    
“Перфектен за всяко предизвикателство, без значение колко голямо е то”

Изкачете планината до върха, покажете ни как се носите по вълната, раздайте се на пистата... Tough е достатъчно силен да се справи и отрази всяко Ваше приключение. TG-Tracker е изключително здрав, лесен за ползване екшън апарат, който ще Ви зарадва с брилянтни снимки и видео дори и в най-тежките условия.

“Перфектен за всяко предизвикателство, без значение колко голямо е то”

Изкачете планината до върха, покажете ни как се носите по вълната, раздайте се на пистата... Tough е достатъчно силен да се справи и отрази всяко Ваше приключение. TG-Tracker е изключително здрав, лесен за ползване екшън апарат, който ще Ви зарадва с брилянтни снимки и видео дори и в най-тежките условия.

“Той прави така, сякаш екшънът се повтаря в момента, отново и отново”

4K видео, мощен процесор, 5-осева стабилизация и ултраширокоъгълен обектив са само част от характеристиките, който дават възможност да запечатите екшъна по перфектен начин. TG-Tracker Ви помага да правите изумителни видеоклипове без никакви усилия, така че изцяло се потапяте в приключението.

“Чудесен начин да запишеш и прегледаш представянето си”

TG-Tracker проследява Вашите приключения, осигурявайки Ви истински материал, за да можете да почувствате постиженията в развитието си. Имате достъп до ключова информация в детайли и дълбочина, които допълнително можете да подобрите благодарение на OLYMPUS Field Sensor System.

 •  
  Това е Tough!
 •  
  Страхотно 4k видео
 •  
  Да отговориш на предизвикателството

Изгубен & намерен

Абонирайте се за нашата услуга OLYMPUS Lost & Found. Регистрирайте Вашия Tough! фотоапарат в MyOLYMPUS и ако случайно го изгубите и бъде намерен, ние ще Ви потърсим, за да огранизираме връщането му.

Регистрация >

Функции, които Ви карат да искате TG-Tracker

 • Солиден и надежден

  Водоустойчив до 30m, студоустойчив до –10°C, издържа на падане от 2.1m и на тежест от до 100kg, прахозащитен, новият
  TG-Tracker е направен да посрещне с Вас и най-голямото предизвикателство. Невероятното външно излъчване и реномираната Olympus система от уплътнения правят от този модел забележителен tough подводен апарат.

  • 2.1m

  • 30m

  • 100kg

  • -10°C

 • Field Sensor System

  Специална система за проследяване на всичко, което виждате и усещате по време на снимки и видеозапис. GPS, компас, барометър, термометър - всичко се записва и остава. В този смисъл апаратът е идеален за проследяване на личните Ви постижения по време на Вашите приключения или спортни изяви.

 • Снимай, проследи, покажи

  Прехвърлете Вашите кадри заедно със записаните данни към смартфона, ползвайте и апликацията OI.Track. Проследете прогреса и развитието на уменията си в дадена дисциплина, като сглобите различните данни от снимките и видеата. С безплатната апликация OI.Share App можете да прехвърлите лесно кадрите към мобилно устройство (смартфон или таблет) и така да ги качите в социалните мрежи. Можете също да ползвате тези мобилни устройства като дистанционно за контрол на настройките в TG-Tracker по време на снимки.

 • 4K & ултраширокоъгълен обектив

  Възможност за 4K видеозапис и ултраширок обектив, готови да обемат всяка сцена от екшъна в пълния й детайл и с изключителна рязкост. Ултраширокият ъгъл на запис (204°) Ви позволява да усетите действието като на живо.

Други функции
 • 5-осева стабилизация

  TG-Tracker е с впечатляваща 5-осева стабилизация на изображенията (IS) - система, която минимизира всяко размазване. Перфектен за супер гладки видеозаписи, дори и по време на езда или рафтинг.

 • Подвижен 1.5" LCD

  Цветният екран с размер 1.5" и 115,200 точки Ви държи в картината по време на снимки или при преглед. Можете да го обръщате, ако действието го налага, за да улесни максимално снимането.

 • 4K видео

  Снимайте 4K видео с
  TG-Tracker и ще усетите силата на технологиите на OLYMPUS за запис на изображения с чисти и богати детайли и ниски нива на шум.

 • Мощен светлинен източник

  Силната светлина на върха на апарата ще Ви спаси в тежки ситуации. До 60 лумена повече светлина в тъмнината на разстояние от 3.5m до 1 минута. Бързото й пускане Ви дава шанс да направите реалистични кадри на обекти, намиращи се в тъмнина.

 • Таймлапс видео

  В режим таймлапс можете да запишете изгрева или залеза на слънцето, смяната на времето или някое уникално действие. Идеални са за показване онлайн.

 • Безкраен запис

  Запис на видео докато Ви свърши батерията или изпълните капацитета на картата. Всеки файл е с дължина 29 min., което ги прави лесни за архивиране и търсене, както и за редакция.

 • Подводен детектор

  TG-Tracker автоматично усеща дали сте под или над вода. Спрямо дълбочината на водата апаратът превключва на специален режим за подводни смимки, така че да Ви позволи да се концентрирате върху уроците по гмуркане.

 • Издържаща дълго батерия

  Литиево-йонна батерия с голям капацитет, издържаща впечатляващо дълго време дори и при видеозапис.

 • Грип и адаптор

  Удобният грип Ви позволява за хванете в кадър обекта си от всеки ъгъл, дори и при сложна ситуация. Имате на разположение и Мount Coupling adapter, с който да ползвате аксесоари на други производители, за да разширите възможностите си.

Tough! TG-Tracker спецификация

Tough! TG-Tracker спецификация
 • test-and-wow

  Тествайте сега

  Разгледайте нашите фотоапарати и намерете магазин.

  Виж повече
   
   
  test-and-wow

  Тествайте сега

  Разгледайте нашите фотоапарати и намерете магазин.

  Виж повече
   
   
 • storelocator

  Откъде да купя

  Или може би държите на личния контакт с продавача? Тогава потърсете най-близкия до Вас OLYMPUS дилър, независимо в коя част на света се намирате.

  Намерете магазин
   
   
 • cart

  Купете онлайн

  Възползвайте се от лесното и удобно пазаруване "24/7" – купете сега Вашия нов OLYMPUS продукт от нашия онлайн магазин.

  Купете онлайн
   
   
Удължете гаранцията на продукта си

Влезте в МyOLYMPUS и удължете гаранцията на определени регистрирани продукти.

Регистрирайте се сега
 
 
Поддръжка

Изберете от списъка по-долу темата, която Ви интересува.