Изглежда ползвате Internet Explorer за преглед на страниците. Този браузер не е актуален.
За по-безопасно и бързо преглеждане на страниците, е препоръчително да актуализирате браузера си до някой от следните:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

TG‑6

Tough без комромиси!
 • Изключително качествени снимки и видео
 • Множество режими за подводни снимки
 • Безусловно добро представяне

Изпитайте себе си и света наоколо

с новия Tough!

Вземете TG-6 и дайте старт на приключенията! Тази камера е идеална за запечатване на всеки забележителен момент от приключенията Ви, без значение колко трудни са те. Богатата гама аксесоари ще разшири възможностите на камерата и ще Ви помогне дори и при най-тежките изпитания. TG-6 е водозащитен до 15m, издържа на удари и падане от височина до 2.1m, прахозащитен е, както и студоиздръжлив до температури от -10°C, има специално стъкло против замъгляване и смело минава през изпитанията заедно с Вас, за да документира всичко.

Перфектен запис във всеки един момент

Когато изживявате най-лудите си приключения, искате да запазите спомена, но никога не знаете какво да очаквате в следващия момент. С комбинацията от F2 обектив с висока резолюция, с процесор TruePic VIII и 12 мегапикселов сензор новият ни фотоапарат ще Ви даде свободата да правите супер качествени снимки, без да се суетите и разсъждавате около ситуацията. Дори и при слаба светлина, Вашите спомени ще бъдат записани брилянтно и красиво.

Няма да пропуснете точния момент

При натискане на спусъка наполовина, функцията Pro Capture стартира и апаратът започва да снима, записвайки в буфера със скорост 10fps. Когато натиснете спусъка докрай, започва истинското снимане. Това е начинът да си подсигурите кадри, които в други ситуации са невъзможни.

Перфектният баланс

TG-6 може да работи дори и в тежки светлинни условия - например при голяма разлика между тъмните и ярките участъци. HDR режимът комбинира 4 кадъра с различна експозиция и автоматично ги събира в един като балансира светлината по целия кадър. Това Ви дава свобода в намирането на перфектния контраст.

 • ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ИЗОБРАЖЕНИЯ

 • PRO CAPTURE

 • HDR

Споделете приключенията си

С апликацията ОI.Share ще имате допълнителен контрол върху кадрите си. Не просто ще ползвате смартфона си като дистанционно, но благодарение на Wi-Fi връзката ще можете да споделите на момента всичко интересно, което си струва да се види и от приятелите Ви.

Система от сензори за полето

Винаги ще знаете къде са правени снимките Ви, благодарение на вградените сензори в камерата, записващи Вашето движение. Това освежава спомените. Апликацията ОI.Track ползва данни от GPSа, компаса, манометъра и температурния датчик, като го добавя към Вашите снимки и видеоклипове.

Спомените Ви никога не са били по-живи

Нека приключенията Ви оживяват и след време, припомняйки Ви всеки един детайл. Видео функциите в камерата ще Ви позволят да запишете удивителни моменти в 4К или във Full HD със 120 кадъра в секунда.

Гмурнете се надълбоко с TG-6

Открийте какво се крие под повърхността на водата. ТG-6 е здраво защитен и може да слезе с Вас до дълбочина от 15m без никакво допълнително оборудване.

Още по-дълбоко

Искате да слезете и по-надолу? Подводният бокс РТ-059 за TG-6 ще Ви позволи да изпитате още по-вълнуващи моменти на дълбочина до 45m. И това не е всичко! Можете да ползвате и много други аксесоари, с който възможностите Ви ще нараснат и снимките Ви ще станат още по-впечатляващи.

Заснемете безумно красивия подводен свят

Използването на един от трите подводни режима за баланс на бялото ще направи Вашите кадри много живи и завладяващи, независимо от това на каква дълбочина са снимани. При дълбочина до 3m използвайте "Shallow", за да подобрите червените тонове. "Mid Range" е за дълбочини между 3 и 15m. "Deep" е за подобряване на сините тонове при дълбочина 15m.

Микроскопски режими за работа под вода

Гмурнете се и се доближете повече отвсякога! Микроскопските режими ще Ви помогнат да снимате от разстояние само 1cm между обектива и интересния обект, който сте открили. Ще се изненадате колко много и колко дребни детайли ще заснемете!

Подводен HDR

HDR режимът за подводни снимки ще балансира перфектно ярките и тъмните участъци в кадъра. В резултат ще имате забележителни изображения с широк динамичен обхват.

 • БАЛАНС НА БЯЛОТО ПОД ВОДАТА

 • МИКРОСКОПСКИ РЕЖИМИ

 • ПОДВОДЕН HDR

Направете видими и най-дребните детайли

Вече не сте лимитирани да виждате само с очи! С микроскопските режими можете да заснемете обекти от разстояние само 1cm. Възползвайте се от опцията за увеличение през дисплея до 44.4x. С LG-1 Light Guide и FD-1 Flash Diffuser възможностите за уникални макро снимки с ТG-6 стават още по-големи.

С фокус върху най-важното

TG-6 Ви дава свободата да фокусирате там, където се налага. С функциите Focus Stacking и Focus Bracketing камерата може да Ви даде пълен фокус върху целия кадър на момента или да остави на Вас да изберете в последствие къде и какво да е на фокус.

Добавете последен фин щрих към приключението

За да възвърнете най-бързо и лесно спомена от приключенията, редактирайте RAW кадрите си чрез софтуера Olympus Workspace и ги разпечайте, за да можете във всеки един момент да им се насладите и да разкажете интересните случки на приятелите си.

Два цвята

Изберете цвета, който Ви подхожда повече. Имате два варианта - червен и черен.

Оптимален захват

TG-6 има фронтален грип за по-удобен захват при катерене или други активности.

Бутон за заключване на аксесоарите

Този бутон ще предпази добавените аксесоари като фишай конвертора, телеконвертора, дифузера или кръговата светкавица от изпадане. Така ще сте спокойни и защитени от загуби и Вие, и апарата.

Режимен диск/ Варио бутон

Конструкцията на варио бутона на TG-6 позволява лесно ползване дори и със скиорски ръкавици. А режимният диск дава възможности за настройки дори и на компенсация на ескпозицията.

Grid дисплей за стабилно кадриране

TG-6 има дисплей, който Ви помага да постигнете оптимално съотношение при кадриране. Можете да избирате между стандартен grid и златно съотношение.

Различни експозиционни режими и лични настройки

Освен познатите режими А и Р, от програмния диск можете да избирате директно също и Видео.

Направете приключението още по-вълнуващо
 • test-and-wow

  Тествайте сега

  Разгледайте нашите фотоапарати и намерете магазин.

  Виж повече
   
   
  test-and-wow

  Тествайте сега

  Разгледайте нашите фотоапарати и намерете магазин.

  Виж повече
   
   
 • storelocator

  Откъде да купя

  Или може би държите на личния контакт с продавача? Тогава потърсете най-близкия до Вас OM Digital Solutions дилър, независимо в коя част на света се намирате.

  Намерете магазин
   
   
 • cart

  Купете онлайн

  Възползвайте се от лесното и удобно пазаруване "24/7" – купете сега Вашия нов OLYMPUS продукт от нашия онлайн магазин.

  Купете онлайн