Изглежда ползвате Internet Explorer за преглед на страниците. Този браузер не е актуален.
За по-безопасно и бързо преглеждане на страниците, е препоръчително да актуализирате браузера си до някой от следните:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Tough! TG-5:

Най-добрият партньор в най-предизвикателните приключения.

"Знам, че с този апарат ще получа най-качествените изображения дори и при лоша светлина дълбоко във водата."

Големите приключения обикновено са свързани с големи предизвикателства откъм светлината, необходима за качествени снимки. От сиянието на Севера до дълбините на океана - всичко изисква майсторска работа при лоши светлинни условия. Апаратът е с нов сензор - супер бърз и супер чувствителен, който в комбинация с най-мощния процесор TruePic VIII, наличен също във флагманския ни модел OM-D, дава изключително високо качество на изображенията с подобрена динамика.

"Независимо дали обикаляш в джунглата, катериш високи върхове или изследваш дълбоки пещери, системата от сензори с информация е изключително надеждна подкрепа в тези предизвикателства."

В добавка към безплатното приложение OI.Track, TG-5 Ви дава още GPS, манометър, компас и термометър, чиито данни могат да се добавят към снимките и видеото, преди да ги трансферирате безжично към смартфон или таблет.

"При нормален фотоапарат, след преминаване от ледения въздух в планината в топла и уютна кабина или стая, обективът се замъглява веднага. С TG-5 това няма да се случи!"

Двойната защита на обектива е само едно от допълненията към вече изпитаните tough качества на модела, благодарение на които можете да снимате независимо от това на какви свирепи изпитания ще Ви подложи природата. Рязката смяна на температурата обикновено води до конденз в обектива, но TG-5 разполага с двойно защитно стъкло, което предотвратява всякакви замъглявания.

 •  
  Най-доброто качество
 •  
  Система от сензори
 •  
  Изключително здрав и надежден

Запечатайте максимума от екшъна.

Да направиш така, че всяко движение да изглежда по невероятен начин, означава да запишеш всеки детайл в точния момент. Технологиите в TG-5 ще помогнат да направите това с лекота. Бързият процесор ТruePic VIII може да записва в резолюция 4K и full-HD, както и slow-motion 120fps. Toва ще направи всеки един момент наситен с динамика, а цялата картина ще е забележителна с всичките си детайли.

Доближете се достатъчно.

Искали ли сте някога да заснемете дребни обекти, невидими за човешкото око, при това със супер детайли?
Максималното увеличение 7x* на образа и четирите макро режима в TG-5 (Microscope, Microscope Control, Focus Bracketing и Focus Stacking) ще направят това възможно. В режим Microscope апаратът може да снима на 1cm от обекта. В режим Microscope Control можете да променяте увеличението на дисплея до 44.4x, използвайки зума на апарата.
Имате на разположение и 2 допълнителни аксесоара - LD-1 Light Guide и FD-1 Flash Diffuser, които силно подобряват и улесняват работата с макро режимите и разкриват пълния потенциал на апарата, така че да видите обекта си така че все едно ползвате микроскоп.

*35mm eкв.

Съживете спомена изцяло.

Записвайте феноменални 4K и slow motion видеа, заедно с пълната трекинг информация, а после ги споделяйте с лекота.
Можете да добавяте данни от компаса, манометъра и термометъра към всяко изображение и да ги прехвърляте от ТG-5 към смартфон, благодарение на вградения Wi-Fi и апликацията OI.Share. Можете също да наслагвате във видеата си трекинг данни, ползвайки безплатната апликация Olympus Image Track (OI.Track).
Покажете на приятелите си къде сте били и какво сте преживели с пълните подробности за мястото и момента, точно както Вие си ги спомняте.

Mного аксесоари за Вашия Tough!

Широката гама аксесоари за TG-5 дава възможности за творчество и създаване на уникални кадри.
От калъфи до източници на LED светлина, светкавици, fisheye и телеконвертори за подводния бокс.
Експериментирайте и се забавлявайте, за да запишете по впечатляващ начин Вашите преживявания над и под водата.

Може също да проявите интерес към
 • test-and-wow

  Тествайте сега

  Разгледайте нашите фотоапарати и намерете магазин.

  Виж повече
   
   
  test-and-wow

  Тествайте сега

  Разгледайте нашите фотоапарати и намерете магазин.

  Виж повече
   
   
 • storelocator

  Откъде да купя

  Или може би държите на личния контакт с продавача? Тогава потърсете най-близкия до Вас OLYMPUS дилър, независимо в коя част на света се намирате.

  Намерете магазин
   
   
 • cart

  Купете онлайн

  Възползвайте се от лесното и удобно пазаруване "24/7" – купете сега Вашия нов OLYMPUS продукт от нашия онлайн магазин.

  Купете онлайн