Изглежда ползвате Internet Explorer за преглед на страниците. Този браузер не е актуален.
За по-безопасно и бързо преглеждане на страниците, е препоръчително да актуализирате браузера си до някой от следните:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ. СНИМАЙ. И ПАК СНИМАЙ.

OLYMPUS PEN E-PL9

 •    

СТИГА С ТЕЗИ SNAP-ОВЕ. ПОЧВАЙТЕ ДА ПРАВИТЕ СНИМКИ.

По-добри снимки с лекота и при това с красив фотоапарат! Фотографиите Ви ще се качат с няколко нива с новия Оlympus PEN E-PL9 и с гордост ще споделяте любимите си снимки с околните. Благодарение на вградения WiFi лесно прехвърляте заснетото към смартфона си и после към социалните мрежи. Време е за изява. Спрете със snap-овете и започнете да снимате истински!

 • ТВОРЧЕСКА ИЗЯВА

  Хората често ми повтарят, че съм твoрческа натура и че ми трябва апарат, с който по-лесно да изразя себе си. Обичам интуитивното управление на E-PL9, заради което снимам уверено и без замисляне. Апаратът е толкова умен, че оставям Auto режима да прави точните настройки според ситуацията. После ползвам дисплея, ако искам да добавя творчески щрих. Мога да вадя големи по размер принтове, тъй като качеството на снимките ми е такова, че смело мога да вляза в състезание със снимащите с големите DSLR-и.

 • ПЕРФЕКТНИ ЗАЕДНО

  Без значение колко красив аутфит съм подбрала, ако не се чувствам добре в него, значи не е моят. Същото се отнася и за апарата ми. Обръщам внимание на детайлите и виждам как материалите, използвани за фотоапарата, са в пълна хармония с дизайна му, така че крайният резултат е впечатляващ. Същото мога да кажа и за работа си с апарата - само докосваш дисплея там, където искаш да е фокусът, и снимаш. Толкова е лесно! Всички бутони са си точно на мястото. Единственото, за което трябва да се замислиш, е само да подбереш "своя" цвят на апарата.

 • ИЗРАЗЕТЕ СЕБЕ СИ

  Искам да се науча да правя по-хубави снимки и знам, че E-PL9 ще ми помогне. Не се налага да ровя в менюто. Всичко "по-фотографско" е изнесено в режима AP - напр. множествена експонация или нощни пейзажи. Допълнителните обективи ще ми позволят да направя снимки, с които да изпъкна. Портретите ми ще имат професионален вид заради размазания фон, нещо което става с лекота с 45mm F1.8 и никога досега с моя смартфон. Имам на разположение дори видео "how to" в безплатната апликация OI.Share.

 • СПОДЕЛЕТЕ

  Ако сте направили прекрасна снимка на Ваш приятел, споделете я веднага! По-лесно е отвсякога, благодарение на вградения WiFi за връзка със смартфон. Можете да прехвърляте снимките, дори и фотоапаратът Ви да е в чантата и веднага да ги качвате в мрежата с нашата безплатна апликация. Качеството на снимките ще бъде оценено веднага и блогът Ви или профилът в Instagram ще набере нови последователи.

FASHION & LIFESTYLE - ИНТЕРЕСУВАТЕ СЕ, НАЛИ?

Надяваме се да Ви вдъхновим и да стартирате своето приключение с PEN.

Искате да подсилите профилите си в социалните мрежи, да подобрите фотографските си умения, да научите повече за нашата система? Ние ще Ви помогнем!

Вижте тук  
pen_e_pl8_features_hl_1

Да се научим да обичаме обективите

Правете с фотоапарата неща, за които Вашият смартфон може само да мечтае. Ползвайте макро обектива 30mm за снимки от близо на най-фини детайли; правете красиви портрети с 45mm F1.8 със забележително боке (ефектът на размазания заден фон). Обективите променят перспективата и правят така, че обектът изпъква - нещо, което с телефон никак не се получава. Научете повече за обективите тук:

pen_e_pl8_features_hl_2

Светкавицата - наш приятел

Използването на светкавица често се отрича от фотографите, но истината е, че тя може да подобри снимката в ситуации с недостатъчна светлина. Да снимаш някого пред прозорец или когато слънцето свети силно зад гърба му си е предизвикателство. В такъв случай се налага използването на "запълваща" светкавица, за да се осветли лицето на обекта. Светкавицата може да "замрази" движещ се обект, когато навън е твърде тъмно, за да се използва по-бърза скорост на затвора. С E-PL9 можете прецизно да контролирате силата на светкавицата, така че да получите желания ефект и да добиете самочувствие на истински фотограф.

Може също да проявите интерес към
 • test-and-wow

  Тествайте сега

  Разгледайте нашите фотоапарати и намерете магазин.

  Тествайте сега
   
   
  test-and-wow

  Тествайте сега

  Разгледайте нашите фотоапарати и намерете магазин.

  Тествайте сега
   
   
 • storelocator

  Откъде да купя

  Или може би държите на личния контакт с продавача? Тогава потърсете най-близкия до Вас OLYMPUS дилър, независимо в коя част на света се намирате.

  Намерете магазин
   
   
 • cart

  Купете онлайн

  Възползвайте се от лесното и удобно пазаруване "24/7" – купете сега Вашия нов OLYMPUS продукт от нашия онлайн магазин.

  Купете онлайн
   
   

Удължете гаранцията на продукта си

Влезте в МyOLYMPUS и удължете гаранцията на определени регистрирани продукти.

Регистрирайте се сега
 
 

Поддръжка

Изберете от списъка по-долу темата, която Ви интересува.