Изглежда ползвате Internet Explorer за преглед на страниците. Този браузер не е актуален.
За по-безопасно и бързо преглеждане на страниците, е препоръчително да актуализирате браузера си до някой от следните:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

PEN E-PL7 е истинско съкровище.

  •    

Най-новото стилно бижу

Шопингът в Париж или Милано е забавен и аз съм голям фен. Имам силни пристрастия към елегантните дрехи, златото и фините аксесоари, които подсилват женствеността. Тази моя страст ме доведе и до избора на PEN E-PL7. Купих го, защото перфектно пасваше на моя шик стил. Тънкият силует на апарата, бялото лъскаво тяло и необичайният грип допълват моя елегантен вид. Апаратът веднага става център на внимание, където и да се появим.

СТИЛ

Перфектен и първокласен вид

Когато излизам, трябва да изглеждам абсолютно перфектно - елегантна от главата до петите. PEN E-PL7 е направен от първокласен метален материал, сполучливо имитиращ кожа, и перфектно допълва моето интелигентно излъчване. Заедно с любимите ми аксесоари, апаратът влиза с лекота във всяка от дамските ми чанти. Всеки детайл - дизайнът на уникалния грип, мястото на бутоните и ринговете за управление - всичко е направено, за да се чувстваш сигурен и да изглеждаш перфектно винаги и навсякъде.

ЕЛЕГАНТНОСТ

Изразете себе си!

Никога не знаеш кого ще срещнеш докато пазаруваш или се наслаждаваш на чаша хубаво кафе на някое прекрасно място. С PEN E-PL7 винаги съм спокойна. Мога да правя чудесни селфита, а и е толкова удобен за ползване. Всичко онова, което апаратът крие отвътре, прави снимките ми да изглеждат чисти и прекрасни.

КРАСОТА

FASHION & LIFESTYLE - ИНТЕРЕСУВАТЕ СЕ, НАЛИ?

Открийте красотата във фотоапаратите OLYMPUS PEN

Прочетете вдъхновяващите истории на някои европейски блогъри и станете част от общността OLYMPUS PEN Generation.

Вижте тук  

Показване на снимките ми

Щом имам перфектните кадри с PEN E-PL7, веднага ги споделям с приятели и последователи в блога си или в профила си. С удобството на WiFi технологията не са ми нужни никакви кабели - просто изпращам снимките към смартфона си и после поствам. Това е!

Бъди творец

Моята творческа натура вече не се ограничава само в избора на тоалет за деня. PEN E-PL7 ми позволява също да изразя по уникален начин себе си като използвам някой от 14те Арт филтъра или 9те Арт ефекта. Особено любими са ми Винетирането и Частичното оцветяване. Те вкарват в снимките ми мой личен почерк.

Частично оцветяване

Винетиране

Удължете гаранцията на продукта си

Влезте в МyOLYMPUS и удължете гаранцията на определени регистрирани продукти.

Регистрирайте се сега
 
 
Поддръжка

Изберете от списъка по-долу темата, която Ви интересува.

Може също да проявите интерес към