Изглежда ползвате Internet Explorer за преглед на страниците. Този браузер не е актуален.
За по-безопасно и бързо преглеждане на страниците, е препоръчително да актуализирате браузера си до някой от следните:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

СТРАСТТА

ИЗИСКВА

КАЧЕСТВО

E-PL10

Естетичен дизайн, неподлежащ на времето, плюс високи технологии са нещата, които ще Ви зарадват в новия апарат. Ако добавите към това и Вашите креативни идеи, с E-PL10 ще създадете невероятно красиви и уникални кадри.

Погледнете и кажете какъв е Вашият PEN стил?

 • E-PL9

  С по-лесен за ползване откогато и да е било тъчскрийн с достъп до всички контроли, в комбинация с Bluetooth и Wi-Fi за лесен трансфер на кадрите, с вид, който предизвиква завист и усещане за добре направена конструкция, този Olympus PEN ще Ви плени.

 • E-PL8

  “С пленителен дизайн и с нови стилни аксесоари, това малко бижу е перфектно допълнение в живота на всеки блогър. Камерата е лесна за ползване почти като смартфона, но качеството на снимките, направени с нея, е това, което издигна моя instagram профил на ново ниво.”

 • Модни аксесоари

  Olympus PEN - това не са просто камери, но и модни задължителни неща, допълнени от невероятни аксесоари. Това са неща от живота за всеки уважаващ себе си човек с усет за мода и стил, със страст към дизайна, фотографията и градския лайфстайл.

 • Вдъхновете се

  Независимо дали искате да подобрите представянето си в социалните мрежи, да издигнете фотографските си умения или да научите повече за нашата система, ние имаме какво да Ви предложим за четене.

PEN-F

Новият Olympus PEN-F не е просто красив фотоапарат! Той е продукт на нашия 80-годишен опит и много иновации. Готови ли сте да посрещнете този технологичен звяр?

Виж повече

Може също да проявите интерес към