Изглежда ползвате Internet Explorer за преглед на страниците. Този браузер не е актуален.
За по-безопасно и бързо преглеждане на страниците, е препоръчително да актуализирате браузера си до някой от следните:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Огледайте се: Кой е вашият PEN стил?

 • E-PL9

  С изключително лесен за ползване сензорен екран за творчески контрол, в комбинация с Bluetooth и Wi-Fi за лесен и бърз трансфер на заснетото, новият, привличащ завист заради вида и функциите си Olympus PEN, става нашият нов любимец.

 • E-PL8

  “Със забележителния си дизайн и с новите стилни аксесоари това малко бижу е перфектно за всеки лайфстайл блогър. Апаратът е толкова лесен и удобен за употреба, колкото и смартфона, но качеството на снимките, които правя с него, издигнаха моя instagram профил на съвсем друго ниво.”

 • Модни аксесоари

  Olympus PEN вече не е просто фотоапарат, а моден продукт, който заедно със страхотните нови аксесоари става Мust-have за всеки моден фен. Той става задължителен в ежедневието на хората с вкус към живота, с усет към модата и дизайна, към фотографията и градския стил.

 • PEN Generation

  PEN Generation – за всички, които обичат модата, стила и разбира се - фотографията! Качвайте ваши снимки, четете интересни PEN истории, научавайте повече за фотографията. Това място е за всички fashionistas!

PEN-F

Новият Olympus PEN-F не е просто красив фотоапарат! Той е продукт на нашия 80-годишен опит и много иновации. Готови ли сте да посрещнете този технологичен звяр?

Виж повече

Може също да проявите интерес към