Изглежда ползвате Internet Explorer за преглед на страниците. Този браузер не е актуален.
За по-безопасно и бързо преглеждане на страниците, е препоръчително да актуализирате браузера си до някой от следните:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

МОДЕРНИ И МОЖЕЩИ

Olympus PEN не е просто камера. Това е Вашият креативен приятел.
Заявката Ви пред света за това коя сте и как виждате нещата около Вас. Това е наследството на линията PEN, изборът на можещите дами с усет и страст към дизайна, фотографията и живота в града. Това е създателят на тенденции. С тази камера оформяте настоящето и променяте бъдещето.

Ние сме впечатлени от тези дами и заради тях създадохме пълна гама уникални аксесоари!

МИНИМАЛИСТИЧНИ
ФУНКЦИОНАЛНИ
ЕЛЕГАНТНИ

Колекция от кожа

ИСТИНСКИТЕ НЕЩА

Някои неща никога не излизат от мода. Усещането, което дава хубавата кожа, деликатното съчетание на форма и функционалност... Чантите, които предлагаме в кожената си колекция, са емблема на класическия дизайн, който се цени изключително високо от фотографите с вкус.

НЕКА ВИДЪТ НЕ ВИ ПОДВЕЖДА

Чантите са неразделна част от фото оборудването. С функционалността, която дават тези добре направени чанти, и със стилния си вид, те подхождат на всеки аутфит. Перфектно допълнение към кожената ни колекция.

Минимилистични, но функционални. Елегантни и при все това добре съхраняващи фототехниката Ви.

Всички изделия от кожа

 • Каишки за ръката

  Обединявайки модата и фотографията, дизайнерите на тези каишки се стремят да съчетаят функционалност и външен вид. Каишките са не само комфортни и красиви, но ще пазят надеждно Вашия PEN.

 • Чанти за рамо

  Тези добре уплътнени отвътре чанти са изключително функционални и могат да се ползват и като стандартна дамска чанта.

 • Bucket Bag

  Изработена oт висококачествен велур, Bucket Bag съчетава всички предимства на обикновена чанта за камера с външния вид на истински обект на желание.

КЛАСИЧЕСКИ
СТИЛ.

Стилна колекция.

КРАСИВИ И НУЖНИ

Най-добрата камера е тази, която е винаги с теб! Затова създадохме нашата стилна колекция. За да носите камерата си винаги с финес и стил.

Верижките за врата, както и новата каишка Croco ще помогнат да изглеждате винаги елегантна и изискана, носейки камерата си с Вас. С класическия си вид те фино допълват персоналното Ви излъчване.

Всички изделия

 • Верижки

  С тези верижки камерата Ви става още по-желана от околните. Произведени са от елегантна черна кожа с рафинирани метали в цвят сребро и злато и привеждат камерата Ви в хармония с Вашия външен вид.

 • Каишка Croco

  Със златистите си детайли в унисон с модерните времена, тази каишка е свежа интерпретация на класическия стил. Нека този нов модел от изкуствена крокодилска кожа е следващото допълнение към Вашата колекция.

ДА БЪДЕ
КРАСОТА!

Дизайнерска колекция

Ink Couture

Колекцията Ink Couture е перфектната комбинация от мода и функционалност. Каишките и торбичките са проектирани с намерение и цел да бъдат много повече от прост аксесоар.

КРАСИВО ОЦВЕТЕНИ

Дизайнерската колекция е създадена с намерението да се получи WOW ефект. Тези торбички съхраняват и защитават Вашия Olympus PEN по неповторим начин. Поддържайте стилa си и носете камерата си сигурно и впечатляващо.

Всички изделия

 • Каишки за рамо

  Аксесоарите правят визията завършена. Затова и Оlympus реши да създаде аксесоари с WOW фактор. Каишките за рамо Olympus са с различни десени и материали и могат да допълнят перфектно всяка модна визия.

 • Торбички

  Тези прекрасни
  торбички могат да защитят камерата или обективите на всеки фотограф с вкус към модата. Модерни, практични, желани.

FASHION & LIFESTYLE - ИНТЕРЕСУВАТЕ СЕ, НАЛИ?

Надяваме се да Ви вдъхновим и да стартирате своето приключение с PEN.

Искате да подсилите профилите си в социалните мрежи, да подобрите фотографските си умения, да научите повече за нашата система? Ние ще Ви помогнем!

Вижте тук  

Удължете гаранцията на продукта си

Влезте в МyOLYMPUS и удължете гаранцията на определени регистрирани продукти.

Регистрирайте се сега
 
 

Поддръжка

Изберете от списъка по-долу темата, която Ви интересува.

Последвайте ни