Изглежда ползвате Internet Explorer за преглед на страниците. Този браузер не е актуален.
За по-безопасно и бързо преглеждане на страниците, е препоръчително да актуализирате браузера си до някой от следните:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

OM-D E-M5 Mark III
BREAK FREE. КАКВО ТИ ТРЯБВА, ЗА ДА СИ СВОБОДЕН?

Защо E-M5 Mark III?

Без ограничения с E-M5 Mark III

В градската джунгла, по улиците или в планините, в слънчев ден или с поглед към нощното небе, под дъжда или на сушинка... E-M5 Mark III ще се справи с всичко! Буквално няма ограничения за това, което можете да правите с него. Компактен и лек, за да сте свободни от голяма и тежка фото техника. А фотографията се издига до нови нива. Перфектен дизайн, иновативни технологии, множество полезни функции. Казано накратко - новата камера е всичко, от което се нуждаете навсякъде и по всяко време.

Върховно изживяване

Основни характеристики

Стилен и компактен дизайн, мощни и иновативни технологии и функции - това отличава Е-M5 Mark III от останалите модели в пазара.

Забележителна компактност

~55% по-малък
~64% по-лек

E-M5 Mark III
M.Zuiko Digital ED 12–40mm F2.8 PRO Max светлосила: F2.8 Фокусно разстояние: 12–40mm

Конкурентна система
2 пъти по-тежка и по-голяма на размер спрямо E-M5 Mark III с обектив.

Като никоя друга камера в този клас E-M5 Mark III е с малко тегло и компактен корпус. Свободни сте да се движите! Цялата система Olympus е значително по-малка от конкуренцията. Снимайте видео, снимайте света от всякакви перспективи, във всякакви условия. Ползвайте обективи, които отговарят на стила и идеята. E-M5 Mark III ще остане портативен и лек дори и с най-мощния телезум.

Брилянтно качество на изображенията

20M Live MOS сензор
Резки и чисти изображения с богат детайл, дори и в движение или на лоша светлина. Това гарантира сензорът на E-M5 Mark III с подкрепата на мощната и ефективна стабилизация (IS). Добавеното му антирефлексно покритие пък директно намалява отблясъците и нежеланите отражения.

TruePic VIII процесор на изображенията
Перфектно допълнение на 20M Live MOS сензора е мощният процесор в камерата. Неговата удвоена сила и специалната верига за изчисления на автофокуса осигуряват удивителна бързина и брилянтно качество на изображенията.

Стабилизация, вградена в тялото
Вградената в тялото на E-M5 Mark III система за стабилизация осигурява до 5.5 стъпки компенсация*. Не стойте вкъщи! Грабвайте камерата и пътувайте! Можете да ползвате всякакви обективи и винаги да имате кристални резултати от ръка. А ако закачите M.Zuiko Digital ED 12–100mm F4 IS PRO или друг такъв с вградена стабилизация, то Sync IS функцията ще сработи и в тялото, и в обектива, за да подобри резултата до перфектните 6.5 EV стъпки компенсация.

*Когато се ползва M.Zuiko Digital ED 12–40mm F2.8 PRO на 40mm.

Богат набор обективи M.Zuiko Digital
Имате на разположение множество обективи, от които да избирате, за да си направите перфектна система с E-M5 Mark III. Бъдете креативни и отдадени и снимайте с лекота! Макро, fisheye, ултразум … няма лимити за страста! Не се ограничавайте!

Чудесен автофокус

121 напълно кръстосани фокусни точки
121 точки с автофокус от кръстосан тип, които гарантират че E-M5 Mark III може да се справи с всякакви задачи. Дори бързо движещи се обекти ще запечатите с лекота с висока скорост и перфектен детайл.

Висока прецизност
Ще запишете чисти изображения дори и при слаба светлина и дори и да са тъмни обекти на тъмен фон. Е-M5 Mark ще се справи с това предизвикателство с лекота. Бързият автофокус ще остане прецизен дори и при най-отворена бленда, ще предаде точно цветовете и формите на обекта и ще направи така, че да изпъкне от фона.

Режим AF Target
E-M5 Mark III е направен с мисъл за фотографа и AF Target режимът ще улесни снимането. Имате 6 опции за точно фокусиране при макро или спортна фотография. С един бутон ще заснемете желаната сцена бързо и с лекота.

AF с приоритет на Лице/Око
За портретна фотография или просто, когато снимате хората около Вас, спокойно можете да разчитате на способността на E-M5 Mark III автоматично да разпознава лица. В резултат ще фокусирате без усилия върху обекта, дори и върху избрано от Вас око, само с почукване на дисплея или с натискане на спусъка.

Дизайн и ергономия

Дизайн - икона
E-M5 Mark III е с уникален ретро дизайн, наследен от оригиналната серия OM, но със значителни подобрения. Няма да намерите подобно изпълнения сред конкурентните модели камери! Комбинацията на метал и подобие на кожа е направена с удивително фин баланс и заслужено ще привлича погледите на хората около Вас.

Добра видимост
Формата на електронния визьор (EVF) на E-M5 Mark III е по-голяма и камерата изглежда по-стабилна и по-удобна за работа. Големият EVF идва и с по-удобно разстояние между окото и визьора (eye point), което прави снимането с очила много комфортно.

Удобен грип и контроли
Направеният допълнително грип има задачата да подобри комфортното държане на E-M5 Mark III. Освен удобен, захватът е и много по-сигурен, а това е от значение при спонтанни снимки. Позицията на режимния диск е променена с цел подобяване на контрола.

Удобно снимане
Въртящият се LCD екран на E-M5 Mark III ще Ви позволи да си спестите смешни и неудобни пози при снимане от необичаен ъгъл. Тази характеристика на дисплея е много полезна и при записи на динамични сцени от филм.

Здрава конструкция

Влагозащитено тяло
Където и да ви отведе страстта по фотографията, вземете със себе си Е-M5 Mark III. Тази камера е напълно защитена и подготвена за изпитания - прах, проливен дъжд, студ до –10°C. И най-свирепите условия не бива да Ви спират. Вие сте с E-M5 Mark III.*

*Ползвайте влагозащитени обективи M.Zuiko Digital.

Supersonic Wave Filter (SSWF)
Вземете най-доброто в този клас, за да се наслаждавате на чисти детайли. Когато сменяте обективи, E-M5 Mark III автоматично и на момента премахва всяка прашинка, попаднала на сензора, с вибрации от над 30,000 пъти в секунда. Добавено е и ново покритие, което допълнително защитава матрицата.

“Нощните снимки са особено предизвикателство. Точната градация, чистите контури, меката топлина на лампите... Е-M5 Mark III е камерата, която гарантира всичко това, че и отгоре. Плюс надеждността, на която винаги разчитам.”

Без ограничения

Технологии за снимане с E-M5 Mark III

За да Ви помогне да издигнете фотографията си на по-високо ниво, компактният и лек E-M5 Mark III е снабден с мощен сензор и процесор и с набор от други проверени и гарантирани от инженерите на Оlympus функции.

Уникални технологии Olympus

Focus Bracketing & Stacking
Тези две функции в E-M5 Mark III са особени ценни при макро фотография. С Focus Stacking правите няколко кадъра на обекта, които после камерата сглобява автоматично в един с фокус върху всеки детайл. Focus Bracketing работи по подобен начин, но допълнително Ви дава пълен контрол и възможност да сглобите сам кадрите с помощта на компютър.*

*Вижте техническите характеристики на съвместимите M.Zuiko Digital обективи.

Live Composite, Live Bulb режими
Да бъдеш свободен с E-M5 Mark III означава още да снимаш когато си пожелаеш. Включително и през нощта или на много оскъдна светлина. В такъв момент са много ценни режимите Live Composite и Live Bulb. Можете да снимате градски пейзаж на фона на звездното небе. Или пък да запечатите следите, които оставят звездите при движението на Земята. Екстрата е, че можете да проследите и коригирате експонацията още преди да сте направили финалния кадър.

50M High Res Shot със статив
Кадри, богати на детайл, във висока резолюция и дефиниция. Това е лесно постижимо с E-M5 Mark III. С тази функция сензорът се измества и прави последователни снимки, които после се сглобяват автоматично в кадър със забележителна резолюция 50 МР.

Anti-Flicker
Вкл.
Anti-Flicker
Изкл.

Anti-flicker и Flicker Scan
Високи технологии, които лесно влизат в употреба при снимане с E-M5 Mark III. Те потискат ефекта на трептене при ползване на механичен или електронен затвор, като и в двата случая камерата се бори с трептенето или ивиците, получени от светлинния източник, за да имате перфектно експониран финален кадър.

Pro Capture

При натискане на спусъка наполовина (полуспусък) имате 14 изображения, записани в буфера
Моментът, в който сте натиснали спусъка докрай

Хванете точния момент! Благодарение на функцията Pro Capture в E-M5 Mark III, камерата започва да снима още на полуспусък. До 14 изображения се записват временно в буфера. А когато натиснете спусъка докрай, започва истинското снимане почти до безкрай. Това означава, че имате възможност да се "върнете" малко назад и да откриете точно сцената или момента, който Ви е важен.

Дисплей с групирана проследяваща информация за обекта

Тази иновативна функция ще Ви позволи по-лесно от всякога да фокусирате бързо движещи се обекти, ползвайки AF Tracking с Е-M5 Mark III. Ще разчитате на информации от група проследяващи сензори, които виждате директно на дисплея. Резултатите са бързи и прецизни.

Бърз механичен затвор

Насладете се на ефекти с дефокус/размазване, когато снимате навън при силно слънце, благодарение на механичния затвор на E-M5 Mark III, който сработва със скорост до 1/8000 от сек. Дори и ако ползвате суперширокоъгълен обектив, ще имате прецизна експонация, без да се налага поставяне на допълнителен ND филтър.

Асистент при ръчен фокус

Прецизен ръчен фокус
Ръчното фокусиране не е чак толкова сложно, ако снимате с Е-M5 Mark III и ползвате функцията Асистент при ръчен фокус. С нея увеличавате зоната, която искате да фокусирате, което значително улеснява работата.

Пикове при експонация
Още една полезна функция в E-M5 Mark III при ползване на ръчен фокус: Focus Peaking. Тя ще Ви обърне внимание върху неправилно експонирани детайли, така че да промените настройките и да получите резки и контрастни изображения.

Ограничител на AF

Полезна функция, която всеки фотограф иска да има. Независимо от обектива, можете да ограничите диапазона на автофокуса, така че да избегнете колебанието на камерата за това, кой е важният обект в сцената. Пести и време. Можете да настроите до 3 AF зони и да промените контролите, така че да активирате тази функция за секунди.

Супер оперативност

Touchpad AF
За да имате повече свобода, снимайки през визьора (EVF), в E-M5 Mark III има добавена опция да ползвате сензорния дисплей, за да изберете точката на автофокус. Кадрирате през визьора и местите фокуса с пръст като курсор.

Touch AF и спусък с докосване
LCD екранът на E-M5 Mark III е сензорен и ще Ви позволи лесно да избирате обекта на фокус само с придвижване на пръста. А ако сте избрали и точния момент, леко чукнете на избраното място и камерата ще го заснеме.

“Да имаш лека и компактна камера е голямо предимство, когато се занимаваш с travel фотография. За мен новият E-M5 Mark III прави разликата осезаема. Мога да отида буквално навсякъде и да знам, че имам всичко, което ми е нужно.”

Направен за видеографи

Страхотен запис на видео

Може да сте фотограф или видеограф, в зависимост от случая. Лесно е да се превключи с E-M5 Mark III. Заснетите филми са с качество и динамика като за кино.

5-осева стабилизация за видео

Стабилизацията (IS) при видео е от изключително значение, особено ако снимаш freestyle. Вие държите и местите камерата, а движещите се обекти не се размазват, благодарение на ефективната система за стабилизация, която компенсира нежеланото трептене. Е-M5 Mark III предлага подобна компенсация по всичките 5 оси в пространството.

Висококачествено 4К видео

E-M5 Mark III е идеална камера за видеопродукции. Разполагате с формати 4K (3840 x 2160) и C4K (4096 x 2160). С 30p, 25p или 24p frame rate при 4K, или 24p frame rate при C4К и max. bit rate 237Mbps.

Жак за микрофон

Ако искате да подсилите с външно устройство* аудио записа във филма, добавете микрофон. Жакът е удобно позициониран странично в Е-M5 Mark III и поставянето става много бързо и лесно. За висококачествен звук изберете компактния насочен микрофон ME-31 или още рекордера LS-P4, който можете да монтирате директно върху "чехъла" за светкавица.

Жак за микрофон

*Нужен е hot shoe адаптер, който се продава отделно.

Влагозащитен

Дъждовно време, ниски температури, запрашени места... E-M5 Mark III ще се справи с всичко това! Камерата е добре защитена от природните стихии. Olympus от години работи по темата и предлага най-доброто на пазара. Така че оставете страстта си да Ви води и се отдайте на приключенията.

Богат набор аксесоари

Освен компактния насочен микрофон ME-31* и рекордера LS-P4*, E-M5 Mark III може да ползва също и специално направен грип. ЕСG-5 осигурява по-удобен захват, без да пречи на бутоните за контрол и на работата на спусъка.

*Нужен е hot shoe адаптер, който се продава отделно.

“E-M5 Mark III усилва емоциите ми на зрител и творец. Моят поглед върху избраната сцена се комбинира перфектно с бързия и прецизен автофокус на камерата, за да се получи боке, точно каквото искам за конкретния обект.”

Удобство във всичко

Полезни асистенти

E-M5 Mark III е създаден, за да направи живота на фотографа по-лесен. С голям набор от удобни и полезни функции, този OM-D апарат ще Ви направи свободни и ще Ви позволи да снимате с удоволствие.

Електронен визьор с добра видимост

Чисти цветове и висок контраст във визьора (EVF) на E-M5 Mark III. Технологията е OLED с около 2.36 милиона точки, които позволяват лесно кадриране с увеличение до 1.37x. Разстоянието от окото до визьора е 27mm, което е идеално и за снимащите с очила.

Персонални режими

Моментален достъп до най-често ползваните от Вас функции и настройки само с леко завъртане на бутон или с почукване по дисплея. В режим C можете да направите 3 любими настройки за бърз достъп - една директно и още две, достъпни през менюто.

Wi-Fi и Bluetooth®

E-M5 Mark III може да се свърже безжично с други устройства (таблет или смартфон) чрез апликацията OI.Share. През Wi-Fi или Bluetooth® Вие ще можете да снимате и споделяте бързо и лесно без нужда от кабели.

Зареждане през USB

Вашият E-M5 Mark III ще Ви даде независимост от електрическата мрежа и волтажа, благодарение на удобната и полезна опция за зареждане през USB. В колата или в хотелската стая, или дори в самолета и на летището, през компютър или от powerbank.

Готови програми и Арт филтри

На върха на пръста си имате 6 теми с общо 22 готови програми, от които да избирате. E-M5 Mark III е подготвен за всякакви сцени и ситуации - от портрет до нощно небе, от снимки в тясно помещение до чудесни макро кадри. Добавете и някой от 16-те арт филтъра и ще получите заслужени овации.

Сравнете E-M5 Mark III

E-M5 Mark III
Е-М10 Mark III
E-M5 Mark II
Сравнете сега

M.Zuiko Digital обективи

Вижте още

Аксесоари

Вижте още

Софтуер

Вижте още

Sound for video

Вижте още
Може също да проявите интерес към
 • test-and-wow

  Тествайте сега

  Разгледайте нашите фотоапарати и намерете магазин.

  Виж повече
   
   
  test-and-wow

  Тествайте сега

  Разгледайте нашите фотоапарати и намерете магазин.

  Виж повече
   
   
 • storelocator

  Откъде да купя

  Или може би държите на личния контакт с продавача? Тогава потърсете най-близкия до Вас OM Digital Solutions дилър, независимо в коя част на света се намирате.

  Намерете магазин
   
   
 • cart

  Купете онлайн

  Възползвайте се от лесното и удобно пазаруване "24/7" – купете сега Вашия нов OLYMPUS продукт от нашия онлайн магазин.

  Купете онлайн
   
   

MyOLYMPUS бюлетин

Научавайте първи всички новини и трупайте опит с OM Digital Solutions.

Поддръжка

Изберете от списъка по-долу темата, която Ви интересува.