Изглежда ползвате Internet Explorer за преглед на страниците. Този браузер не е актуален.
За по-безопасно и бързо преглеждане на страниците, е препоръчително да актуализирате браузера си до някой от следните:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

Е-М5 Mark II

ИЗРАЗЕТЕ СЕБЕ СИ.
 •    
 
x
Брилянтна рязкост. Със стабилизация Без стабилизация

Висок клас системен фотоапарат:
E-M5 Mark II

Готови - старт - на фокус! Това е най-мощната в света стабилизация*, идеална за заснемане на снимки и филми без размазване при лоша светлина и без статив. Напред, назад, нагоре, надолу или настрани с въртене - както и да се движите, вградената 5-осева VCM стабилизация ще компенсира всяко възможно разфокусиране и размазване и дори във визьора ще добави кристално чисто изображение, така че да Ви гарантира по-стабилно кадриране.

*Според CIPA Standard, към февруари 2015 г.

0

по-малък*

0

по-лек*

*в сравнение с DSLR

E-M5 Mark II: Много мощ в ръката Ви.

E-M5 Mark II е новото попълнение във вече доказано удобната компактна система. И не само малкото тегло от 417g допринася за високите оценки на потребителите. Качествената конструкция печели също при сравнения с конкурентни модели. Тялото е влаго, прахо и студоустойчиво, така че нищо в Майката-Природа да не попречи на творческия Ви ентусиазъм и желание да заснемете желаните кадри или филми. В комбинация с компактния размер, този OM-D модел определено ще Ви отличи от тълпата фотографи.

E-M5 Mark II: Филмиране с лекота.

Не се натоварвайте с допълнителните стабилизатори, които обикновено ползвате при нужда от качествен филмов запис. E-M5 Mark II предлага най-мощната стабилизация* (по 5 оси), която Ви осигурява всичко необходимо за снимане на видео от ръка. Благодарения на нея Вие ще имате стабилно изображение, дори и ако снимате в движение. С висок бит-рейт до 77Mbps и избор на брой кадри Вие ще можете с лекота да запишете забележителни сцени във Full HD качество.

Най-добрата в света 5-осева стабилизация

*CIPA Standard, към декември 2014 г.
 •  
  Чисти и резки кадри
 •  
  Размер, удобен да бъде с Вас навсякъде
 •  
  Впечатляващо видео

За по-добри снимки

Последният фърмуер ъпдейт за Вашия E-M5 Mark II ще Ви даде повече инструменти за уникални, красиви и качествени снимки, които ще правите с лекота.

 • Сега с Focus Stacking

  Благодарение на оптимизираните функции вече можете да се насладите на focus stacking директно във Вашия E-M5 Mark II. Увеличава се дълбочината в изображенията като в същото време се запазва микроконтраста и артистичното излъчване, което целите.*

 • Нов арт филтър Bleach Bypass

  Подобно на цветния филм от миналото, новият филтър Вleach Bypass добавя топло, мистериозно излъчване към всяка сцена, като в същото време подчертава металните повърхности на коли и машини, ако има такива.

*Съвместимост със следните обективи: M.Zuiko Digital ED 12–100mm 1:4.0 PRO, M.Zuiko Digital ED 7–14mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 12–40mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 40–150mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 8mm 1:1.8 Fisheye PRO, M.Zuiko Digital ED 30mm 1:3.5 Macro, M.Zuiko Digital ED 60mm 1:2.8 Macro, M.Zuiko Digital ED 300mm 1:4.0 IS PRO
Функции
 • Уловете нови перспективи.

  Големият сензорен екран се вижда добре от всеки ъгъл и Вие сте свободни да снимате филми от различни перспективи. През екрана също контролирате с лекота микрофона и тайм-код идентифинацията.

 • Увеличете резолюцията.

  Когато става дума за заснемане на детайли, по-голямата резолюция е задължителна. Ето защо E-M5 Mark II има такава функция - 40M High Res Shot. Заснемате 8 кадъра в серия и после апаратът ги комбинира в 1. Това е идеално за фотография на произведения на изкуството, за пейзажи и в още много други ситуации.

 • Снимката по-горе е само за илюстрация.

  Открийте свободата на безжичната връзка.

  Вземете пълния контрол над Вашите фотографии в ръцете си, държейки само смартфона си. Благодарение на вградената в E-M5 Mark II Wi-Fi връзка, можете да настройвате блендата, скоростта на затвора и другите параметри, без дори да се докосвате до фотоапарата. С апликацията OLYMPUS Image Share, свалена на Вашия смартфон, можете да снимате от разстояние и моментално да качвате кадрите в социалните мрежи.

   
 • Разнообразие от обективи

  Открийте предимствата на гамата от компактни обективи, които Ви карат да се чувствате свободни да избирате и творите - системата OLYMPUS Micro Four Thirds с над 40 модела, някои от които влаго, прахо и студозащитени. Това е перфектният избор за реализация на Вашите артистични визии - от макро и широкоъгълен, до телефото. Високото качество на обективите в съчетание с OM-D технологиите гарантират винаги прекрасни снимки и видеоклипове.

  Повече от
  40
  обективи Micro Four Thirds
 • Титаниев цвят. Ултимативна демонстрация на ОМ-D духа.

  Представяме Ви специалното издание на E-M5 Mark II, чийто титаниев цвят напомня за класиката OM-3Ti. OM идеалът за "създаване на нещо ново и стойностно” е въплътен на 100% в OM-D E-M5 Mark II, а титаниевият цвят го прави изключително атрактивен. Произведени са само 7000 бройки за целия свят. Апаратът има карта-сертификат за собственост, калъф за картата и висококачествена кожена каишка.

   

  Лимитирана серия
  E-M5 Mark II

  Титаниев цвят

  Произведени само 7000

  КАРТА
  + КАЛЪФ ЗА КАРТАТА

  КОЖЕНА
  КАИШКА

Други функции Скрий характеристиките
Тих спусък

Сега вече можете да сте в центъра на действието, без да сте атракция. Тихият спусък на затвора Ви защитава от създаването на излишен шум и ненужни притеснения и обяснения.

Live Composite

Използвайте дълга експонация, за да създадете един единствен уникален кадър например на дъжд от падащи звезди. Live Composite се базира на специален контрол над яркостта. Можете да видите резултата още преди да сте заснели кадъра, за да направите желаните промени навреме.

Допълнителен подводен бокс

Създаден специално за E-M5 Mark II, този бокс защитава апарата до дълбочина от 45 m и Ви позволява да търсите и експериментирате на нови нива.

Допълнителна окомплектовка

Вземете най-точното оборудване, за да постигнете кадъра или видеото, които преследвате. Освен многото обективи M.ZUIKO DIGITAL, имате на разположение още много аксесоари - батериен грип, адаптори, мощна система светкавици и т.н.

OM-D E-M5 Mark ll спецификация

 • Omd camera front
Вижте още характеристики
Обективи и аксесоари, от които се нуждаете.

Можете да заснемете с лекота Вашите творчески идеи с набора от прекрасни ZUIKO обективи и други висококачествени OLYMPUS аксесоари. Имате на разположение богато разнообразие от техника, с която да издигнете фотографията си на по-високо ниво.

Изобилие от качествени обективи.

От макро през широкоъгълен до теле - OLYMPUS предлага обективи за всякакви снимки.

Набор от допълнителни екстри.

Подобрете снимките и клиповете си и експериментирайте в различен стил.

Може също да проявите интерес към
 • test-and-wow

  Тествайте сега

  Разгледайте нашите фотоапарати и намерете магазин.

  Виж повече
   
   
  test-and-wow

  Тествайте сега

  Разгледайте нашите фотоапарати и намерете магазин.

  Виж повече
   
   
 • storelocator

  Откъде да купя

  Или може би държите на личния контакт с продавача? Тогава потърсете най-близкия до Вас OM Digital Solutions дилър, независимо в коя част на света се намирате.

  Намерете магазин
   
   
 • cart

  Купете онлайн

  Възползвайте се от лесното и удобно пазаруване "24/7" – купете сега Вашия нов OLYMPUS продукт от нашия онлайн магазин.

  Купете онлайн
   
   
Удължете гаранцията на продукта си

Влезте в МyOLYMPUS и удължете гаранцията на определени регистрирани продукти.

Регистрирайте се сега
 
 
Поддръжка

Изберете от списъка по-долу темата, която Ви интересува.