Изглежда ползвате Internet Explorer за преглед на страниците. Този браузер не е актуален.
За по-безопасно и бързо преглеждане на страниците, е препоръчително да актуализирате браузера си до някой от следните:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

E‑M10 MARK IV

СНИМАЙ. СПОДЕЛЯЙ. ВДЪХНОВЯВАЙ.
  • Компактност. Лесна употреба.
  • За селфи: обръщащ се дисплей
  • Качество, което буди завист

Новият Ви инструмент за селфи

С Olympus E-M10 Mark IV можете да усъвършенствате дигиталните си истории и селфи пози. Иска се само да обърнете дисплея, да заемете поза и да натиснете екрана. След секунда закъснение, камерата снима. И не ръката Ви, а лицето Ви ще е в центъра на кадъра.

Магични Арт филтри

Когато искате да се заявите (т.е. да гоните лайкове например в Instagram), завъртете режимния ринг до АRT. Изберете от някой от 16те арт филтри - може да е Pop Art или Soft Focus, и се развихрете. За точната визия, която очаквате, прецизирайте нивото на филтъра по Ваш вкус още преди да направите снимка, като ползвате дисплея.

Носталгичен щрих

Последно добавеният Арт филтър - Instant Film - придава особено винтидж настроение в кадрите. Ползвайте го с или без светкавица, за да постигнете различни ефекти.

Изберете сцената

Няма две напълно еднакви ситуации и обекти. Не си приличат. С режим SCN пропускате чуденето какво и как да настроите. Всичко е оптимизирано вътре в камерата - от пейзаж и портрет до снимка на свещи. Резултатите винаги са перфектни.

Ново при SCN: Panorama

Планините. Плажът. Оставящи ни без дъх градски пейзажи. Изберете режим Panorama, за да си гарантирате изключителни кадри. Дръжте спусъка натиснат точно като при смартфона и движете камерата хоризонтално или вертикално. Това е!

4k видео в домашни условия

Камерата не е само за снимки. Можете да заснемате забележителни 4k видеоклипове. Талантливият Е-M10 Mark IV ще Ви даде спомени във висока резолюция. Когато е необходимо. В играта се включва и 5-осевата стабилизация. Записите са с рязкост, детайл и без никакво поклащане, дори и да сте снимали в движение.

Шшшшт, тих режим

Има моменти, които искате да съхраните завинаги, но не трябва да нарушавате атмосферата. За тях е подходящ Тихият режим на камерата. Изключват се всякакви звуци. Дори и не знаете дали снимате. Всичко е мирно и спокойно.

Прецизно и на фокус - със следене

На пистата или на пътя, серийното снимане с проследяване при E-M10 Mark IV ще Ви позволи да направите множество кадри. Използвайки фин алгоритъм, камерата "заключва" обекта Ви и го следва, като префокусира между сработванията на затвора. Имате серия с до 6 кадъра в секунда.

Детайли в части от секундата - заключване при серийно снимане

Искате да хванете екшъна? Запишете го, като използвате серия от кадри. Високоскоростният автофокус ще запише и най-дребния детайл, невидим за погледа. Можете да разчитате на 15 кадъра в секунда с еднократно фокусиране.

Подобрено разпознаване на лице и фокус по око

Новата генерация на Face Priority и Eye Priority AF открива лицата и очите, докато снимате, и автоматично фокусира върху тях. Това е перфектно за портретни снимки.

През Wi-Fi и Bluetooth

Споделете на мига снимките, направени с Е-M10 Mark IV, като се възползвате от вградения Wi-Fi. Или активирайте Вluetooth-а, за да се свържете с Вашия смартфон. За нула време можете да качите всичко заснето в социалните мрежи. Нужна Ви е само апликацията ОI.Share, свалена на телефона.

OI. Share App >

Снимки от разстояние

И Wi-Fi, и Bluetooth връзката Ви позволяват да управлявате камерата и да снимате от разстояние. С Wi-Fi това е Live View Remote Control. А ако ползвате по-щадящия батерията Вluetooth, това е Wireless Release Control.

OI. Share App >

Туториали "Как да"

Не сте съвсем уверени в знанията си? С апликацията OI.Share имате под ръка множество полезни туториали, обясняващи Ви всичко за E-M10 Mark IV. Прегледайте ги и разучете неизвестните за Вас до момента функции на камерата. И снимайте, снимайте.

OI. Share App >
Може също да проявите интерес към