Изглежда ползвате Internet Explorer за преглед на страниците. Този браузер не е актуален.
За по-безопасно и бързо преглеждане на страниците, е препоръчително да актуализирате браузера си до някой от следните:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

OM-D E-M10 Mark III S
НОВИ ХОРИЗОНТИ. СВОБОДА И ТВОРЧЕСТВО.

 •    

Нови територии Ви очакват

Вземете в ръка E-M10 Mark III S и експериментирайте с многобройните му опции. Съхранете уютните и интимни моменти, използвайки тихия режим на затвора, идеален също и за концерти и снимки сред природата. E-M10 Mark III S предлага също нов арт филтър Моментален филм, който визуално ще обърне живота в ретро картина.

 • СНИМКИ И КЛИПОВЕ БЕЗ РАЗМАЗВАНЕ

  Открийте красотата на изображенията с ясен фокус и на кристалните клипове, направени с E-M10 Mark III S, благодарение на 5-осевата стабилизация на изображенията.

 • ДИЗАЙН, НЕПОДВЛАСТЕН НА ВРЕМЕТО

  Насладете се на неподвластния на времето дизайн на E-M10 Mark III S. Модерните технологии, съчетани с класически облик и усещане, го правят атрактивен инструмент за безупречна работа.

 • ИНТУИТИВНА РАБОТА

  Наслаждавайте се на интуитивнa работа с E-M10 Mark III S заради ергономичния захват, подходящо разположените бутони и режимни дискове, подвижния LCD екран и ясно структурираните менюта.

 • ИЗКЛЮЧИТЕЛНА БЪРЗИНА

  Усетете високата скорост, с която E-M10 Mark III S фокусира, заснема и обработва сцените, за да Ви даде снимката, която очаквате във всяка ситуация.

 • СВЪРЗВАНЕ И СПОДЕЛЯНЕ ЧРЕЗ WI-FI

  Споделяйте Вашите снимки мигновено, благодарение на вградения Wi-Fi на E-M10 Mark III S. Можете да използвате Вашия смартфон като дистанционно управление или устройство за редактиране на изображенията.

 •  
  НА ФОКУС
 •  
  ДИЗАЙН
 •  
  ИНТУИТИВЕН
 •  
  ВИСОКА СКОРОСТ
 •  
  Wi-Fi
 • Най-добрите ъгли

  Не се задоволявайте само с една снимка на перфектната сцена. Снимайте я лесно под всякакъв труднодостъпен ъгъл благодарение на подвижния сензорен LCD екран. Удобният преглед на дисплея Ви дава възможност да творите.

 • Правилното осветление

  Винаги готова и навсякъде с Вас, вградената светкавица Ви дава допълнително осветление в условия на слаба светлина. Просто натиснете превключвателя и светкавицата изскача автоматично.

 • Перфектният изглед

  Електронният визьор Ви дава бърза и прецизна представа за сцената, която искате да заснемете. Автоматична настройка на яркост и пълен контрол над креативността подсигуряват качеството на всяка Ваша снимка.

 • Лесното докосване

  Понякога, когато снимате в сложни ситуации, е по-лесно да използвате сензорния екран. Със затвор с автофокус с докосване трябва само да изберете зоната на фокус и да натиснете екрана за перфектната снимка.

 • Компактният партньор

  Просто сложете E-M10 Mark III S през рамо и го вземете с Вас, където и да отивате. Фотоапаратът се събира на дланта на ръката Ви и е толкова лек, че дори ще забравите, че носите фотоапарат.

За по-добри снимки

Изберете обектив, подхождащ на Вашия стил на снимане, или изберете такъв, който е подходящ за всякакви случаи. А защо не и двата! Така си гарантирате кристална оптика и чисти изображения във всяка ситуация.

Завладяващи портрети с дълбочина и дефокус

Стилът и достъпността вървят ръка за ръка с обектива M.ZUIKO DIGITAL 45mm 1:1.8. Той е идеален за заснемане на портрети с подходящ дефокус на фона и ясен контраст.

Разгледайте този обектив
Вашият зум "всичко в едно"

Водоустойчивият корпус на зум обектива M.ZUIKO DIGITAL ED 14–150mm 1:4.0–5.6 II елиминира нуждата от постоянна смяна на обектив. Можете да направите перфектната снимка във всяка ситуация.

Разгледайте този обектив

Спецификации на OM-D E-M10 Mark III S

 • Omd camera front 83,6 mm 49,5 mm 121,5 mm
Още спецификации
Всички обективи и аксесоари, от които имате нужда.

Изпълнете лесно креативните си идеи с гамата от невероятни обективи ZUIKO и висококачествените аксесоари OLYMPUS. Те предлагат разнообразието, от което се нуждаете, за още по-качествена фотография.

Гама от качествени обективи.

От макро до широки ъгли и до телефото – OLYMPUS има обектив за всяка креативна визия!

Широка гама от екстри.

Подобрете Вашите снимки и клипове с допълнителните аксесоари за Вашия OM-D.

Може също да проявите интерес към
 • test-and-wow

  Тествайте сега

  Разгледайте нашите фотоапарати и намерете магазин.

  Виж повече
   
   
  test-and-wow

  Тествайте сега

  Разгледайте нашите фотоапарати и намерете магазин.

  Виж повече
   
   
 • storelocator

  Откъде да купя

  Или може би държите на личния контакт с продавача? Тогава потърсете най-близкия до Вас OM Digital Solutions дилър, независимо в коя част на света се намирате.

  Намерете магазин
   
   
 • cart

  Купете онлайн

  Възползвайте се от лесното и удобно пазаруване "24/7" – купете сега Вашия нов OLYMPUS продукт от нашия онлайн магазин.

  Купете онлайн
   
   

Удължете гаранцията на продукта си

Влезте в МyOLYMPUS и удължете гаранцията на определени регистрирани продукти.

Регистрирайте се сега
 
 

Поддръжка

Изберете от списъка по-долу темата, която Ви интересува.