Изглежда ползвате Internet Explorer за преглед на страниците. Този браузер не е актуален.
За по-безопасно и бързо преглеждане на страниците, е препоръчително да актуализирате браузера си до някой от следните:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 • Носител на награда за дизайн iF Design Award 2018

  Наградата iF Design Award е едно от най-престижните и големи отличия в света на дизайна. От 1953г. дизайнери, производители и потребители разглеждат тази награда като знак за успешен дизайн. OM-D E-M10 Mark III беше отличен през тази година по следните критерии: иновация, функционалност, естетичност, отговорност и позициониране.

  Включете се сега

 • Red Dot Award: Награда за дизайн 2018г.

  Международното състезание “Red Dot Award: Product Design” разчита на изключително компетентно жури, което всяка година отличава най-добрите продукти на пазара. Наградата се връчва само на най-добрите, изпъкващи сред конкуренцията със своя уникален дизайн.

  Включете се сега

 • Награда за Entry-Level системен апарат за 2017г.

  "Независимо от факта, че е малък и лек, E-M10 III ви дава изобилие от опции за ръчни настройки и контрол, но с лесно достъпен интерфейс и поради това е идеален за начинаещи амбициозни фотографи, които искат да се развиват и в това да разчитат на фотоапарата си."

  Включете се сега

 • Изборът на читателите на DPReview за 2017: Best Entry-Level ILC

  “Независимо от факта, че е абсолютно тънък, този апарат ви дава пълен ръчен контрол, множество опции за лични настройки и чудесен набор от функции. Да, това е entry-level камера, но характеристики като напр. 5-осевата стабилизация, висококачествения електронен визьор и 4K видеото, правят от модела един от най-"можещите" в класа си.”

  Включете се сега

 • Най-добрият безогледален апарат в средния клас

  "Olympus E-M10 III се отличава с удобна ергономия, суперкачествена изработка и великолепно качество на изображенията за цената си."
  "Ако търсите апарат, с който да правите великолепни снимки, да е достъпен като цена и да ви дава възможност да творите и да се развивате, то задължително погледнете внимателно към Olympus E-M10 III!"

  Включете се сега