Изглежда ползвате Internet Explorer за преглед на страниците. Този браузер не е актуален.
За по-безопасно и бързо преглеждане на страниците, е препоръчително да актуализирате браузера си до някой от следните:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

OM-D E-M10 Mark II
Силата да твориш

 •    
 • *Тялото с батерия и памет карта.

  Малък и лек, с класически дизайн

  E-M10 Mark II е безкомпромисно красив и ергономичен. Апаратът е малък и лек и можете да го носите с Вас постоянно. Има изключително здраво метално тяло, но тежи само 390g* – така че спокойно го слагайте в чантата, където и да пътувате. Красив, с класически дизайн, oборудван с всички модерни технологии. Няма да Ви подведе!

 • Визионер: Thomas Leuthard

  5-осева стабилизация

  Перфектни изображения при слаба светлина и в движение: никога повече размазани кадри дори и с треперещи ръце, благодарение на мощната 5-осева стабилизираща система в Е-М10 Mark II. OLYMPUS предлага тази най-мощна система за стабилизация по 5 оси вече във всичките си OM-D тела и така гарантира възможно най-ефективното противодействие на размазаните изображения.

 • Снимката по-горе служи само за илюстрация

  Вграден Wi-Fi

  Да споделяш кадрите, направени с E-M10 Mark II, е удоволствие. Прехвърлете снимките си към смартфона за секунди, използвайки безплатната апликация OLYMPUS Image Share (OI.Share) и после с лекота ги споделете с приятели и близки в социалните мрежи. Вграденият Wi-Fi ще Ви позволи да контролирате пълната гама настройки без да докосвате апарата, все едно че снимате на статив с допълнително дистанционно управление (в случая - Вашият смартфон).

 •  
  Малък и лек
 •  
  5 оси
 •  
  Wi-Fi
 • E-M10 Mark II
  ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ

  Светло кафяв

  Символ на
  изтънченост.

  Представяме Ви новото измерение на стила и класата: лимитираната серия E-M10 Mark II. С този интересен цвят "лисица" можете с гордост да демонстрирате навсякъде не само качеството на ОM-D, но и Вашия личен стил. Апаратът е със специална кожена каишка в тон с тялото и с елегантно допълваща го сребриста капачка за обектива. Произведени са само 3,500 бройки за целия пазар и това го прави изключително желан и ценен модел.

   

  Само 3,500 бройки за целия свят

  СРЕБРИСТА КАПАЧКА ЗА ОБЕКТИВА

  ПЪРВОКЛАСНА КОЖЕНА КАИШКА

Функции

 • Изумително OM-D качество

  Усетете резолюцията и детайла на OLYMPUS Micro Four Thirds сензора, както и всички технологии, които успешно конкурират DSLR-ите. В комплект с мощната и ефективна стабилизация, тези технологии изваждат най-доброто от обективите M.ZUIKO и резултатите обикновено са невероятно резки кадри и клипове. Пробвайте новия E-M10 Mark II и ще бъдете удивени от качеството на изображенията!

  Визионер: Andreas Wonisch

 • Електронен визьор

  Много лесно композиране на кадъра: OLED eлектронният визьор е със забележителните 2.36m точки резолюция за пълна картина по време на снимки плюс достъп до всички настройки, така че да контролирате процеса на снимане, без дори да отмествате окото си.

  2.36

  милиона точки

  OLED EVF

 • Огромен избор на обективи

  Богатата гама обективи с изключителни оптични характеристики е перфектното допълнение към Вашия E-M10 Mark II - и като качества и възможности, и като стил и дизайн. От макро до телефото и от широк ъгъл до fisheye – няма нещо, което да Ви липсва.

  Повече от

  40

  Micro Four Thirds обективи

 • 4K таймлапс

  Използвайте таймлапс режима, за да създадете серия от кадри във времето, които после да сглобите в 4K видео, като постигнете ефект на забързване на времето. Направете забележителни филми с брилянтни детайли - напр. пейзажи, природа, градска среда, индустриални обекти и процеси, всичко в 4К таймлапс!

  Таймлапс

 • Забавен каданс

  Запис на multi frame rate видео, което отговаря на всички стандарти. E-M10 Mark II ще Ви позволи да правите преглед на забавен каданс (4x) и така да видите много повече детайли в бързо движещите се обекти.

  Забавен каданс (VGA)

Други функции

AF Targeting Pad

За интуитивен контрол над фокуса докато гледате през визьора - можете да сменяте АF точка върху избрания от Вас обект само с просто натискане с пръст върху екрана на апарата. Чукнете по дисплея и преместете AF точка където пожелаете, като в същото време продължавате да следите действието във визьора.

Focus Bracketing

В този режим E-M10 Mark II прави няколко кадъра с различна експонация. Тази функция е особено полезна за макро снимки.

Вградена светкавица

Мощната вградена светкавица на E-M10 Mark II Ви дава допълнителна свобода и Ви позволява да снимате дори и при лоши светлинни условия, без да се налага да носите допълнително оборудване.

Режим с тих затвор

Сега вече можете да влезете в центъра на събитията, без самите Вие да станете атракция. Тихият спусък ще позволи да правите снимки без звук и да не смущавате околните.

Режим Live Composite

За прекрасни нощни сцени и за други композиции при слаба светлина. При този режим Вие следите процеса на експонация и наблюдавате директно на дисплея как се изгражда кадъра.

OM-D E-M10 Mark II спецификации

 • Omd camera front 83.1mm 46.7mm 119.5mm
Вижте още
Обективи и аксесоари, от които се нуждаете.

Можете да заснемете с лекота Вашите творчески идеи с набора от прекрасни ZUIKO обективи и други висококачествени OLYMPUS аксесоари. Имате на разположение богато разнообразие от техника, с която да издигнете фотографията си на по-високо ниво.

Изобилие от качествени обективи.

От макро през широкоъгълен до теле - OLYMPUS предлага обективи за всякакви снимки.

Набор от допълнителни екстри.

Подобрете снимките и клиповете си и експериментирайте в различен стил.

Може също да проявите интерес към
 • test-and-wow

  Тествайте сега

  Разгледайте нашите фотоапарати и намерете магазин.

  Виж повече
   
   
  test-and-wow

  Тествайте сега

  Разгледайте нашите фотоапарати и намерете магазин.

  Виж повече
   
   
 • storelocator

  Откъде да купя

  Или може би държите на личния контакт с продавача? Тогава потърсете най-близкия до Вас OM Digital Solutions дилър, независимо в коя част на света се намирате.

  Намерете магазин
   
   
 • cart

  Купете онлайн

  Възползвайте се от лесното и удобно пазаруване "24/7" – купете сега Вашия нов OLYMPUS продукт от нашия онлайн магазин.

  Купете онлайн
   
   

Удължете гаранцията на продукта си

Влезте в МyOLYMPUS и удължете гаранцията на определени регистрирани продукти.

Регистрирайте се сега
 
 

Поддръжка

Изберете от списъка по-долу темата, която Ви интересува.