Изглежда ползвате Internet Explorer за преглед на страниците. Този браузер не е актуален.
За по-безопасно и бързо преглеждане на страниците, е препоръчително да актуализирате браузера си до някой от следните:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

МОНОКЪЛ I

Monocular i: Компактното решение за всяка нужда от увеличение
 • Висококачествено 6х увеличение
 • С компактен и шикозен дизайн, събиращ се във всеки джоб
 • Защита от вода, мъгла и мръсотия
 • Театър

  Шикозният модел в бяло и бежово е идеален, за да го разхождате гордо по събития - театър, мюзикъл или други шоу програми, като си гарантирате изключително удобство с 6x увеличение. Ще се наслаждавате на бърза и лесна употреба с фокус върху онова, което желаете да разгледате в детайли.

 • Музей

  Изключително компактният размер (87x38x25mm - (ДxШxВ) спомага за удобното съхранение във всяка чанта или джоб, така че да е винаги под ръка. Теглото е само 70g. С други думи това е перфектната Ви компания, с която да обикаляте по музеи и изложбени зали и да се наслаждавате на изкуството.

 • Концерт

  Идеална видимост, гарантирана във всяка ситуация. Висококачествена оптика с диаметър 16mm. Тялото е пълно с азот, което предпазва от замъгляване. Дори и да вали, ще можете да се наслаждавате на концертните изпълнения, защото това малко бижу е влагозащитено!

 • Лекция

  С този продукт вече няма да се притеснявате, че сте седнали прекалено далеч. Неговото 6х увеличение ще Ви позволи да прочетете и препишете и най-дребните детайли от дъската.

С новия Monocular i Olympus предлага решение за всяка ситуация, при която се налага увеличение и приближение на отдалечени обекти.
Tози нов продукт дава изображение в 2D и освен това е с много по-компактен дизайн от подобните бинокли.
Размерът е най-силният плюс на Моnocular i. Без значение дали сте на опера, театър, арт изложба или на семинар, този стилен модел ще Ви свърши идеална работа с удобното 6x увеличение, което управлявате с върха на пръста си.

Виж повече