Изглежда ползвате Internet Explorer за преглед на страниците. Този браузер не е актуален.
За по-безопасно и бързо преглеждане на страниците, е препоръчително да актуализирате браузера си до някой от следните:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

DS-2600:

Професионални диктовки, направени с лекота и без стрес.

Нека гласът Ви работи за Вас

Работите ли много често от вкъщи? Или в малък офис - медицински кабинет или правна кантора? DS-2600 е идеално решение за Вашите нужди и ще Ви направи много по-ефективни.

Направете стъпката към цифровите диктовки

Аналоговите диктовки вече са в миналото. Светът принадлежи на цифровите устройства. Открийте мястото си в него като направите първите си стъпки с новия DS-2600.

За предприемачи & Start-up компании

Ако сега стартирате бизнеса си, сигурно търсите решение за бързи и лесни цифрови диктовки? Позволете на DS-2600 да Ви съпроводи към успеха. Бързо и лесно!

За запис на срещи и конференции

Често ли влизате от среща в среща? Постоянното водене на записки Ви отвлича на моменти от темата или от контакт с клиента? Опитайте режим Сonference в новия рекордер DS-2600 и ще се убедите, че всяка дума от срещата е записана и то стерео.

Интуитивен плъзгач с 4 позиции

Tози слайд бутон Ви гарантира лесни и интуитивни операции, така че да останете съсредоточени в мислите си по време на диктовка. Старт, стоп или редакция - всичко това се случва без замисляне или гледане в устройството. При това не само докато седите на бюрото си, а и в дивжение.

Спестете време: имате цяла гама с опции за редактиране и лесно създаване на текст

Създаването на текст може да стане и с добавки към записа на диктовка. DSS Ви позволява различни бързи редакции - вмъкване, презапис, добавки, изтриване или рязане на файла.

Висококачествен микрофон с ниски нива на шума

Новата DS серия е с многопосочни микрофони с ниски нива на шум и със специално покритие, така че дори докосването на ръката не се отразява в записа.

Ново! Насочен стерео запис

По време на работни срещи много хора говорят едновременно и от различни посоки. Това е трудно да се запише и подреди. Но с DS-2600 можете да сте спокойни! Той е създаден специално за такива срещи и конференции. Записва всичко и то с перфектно качество.

Лесно управление на диктовките с DSS Player Standard

DS-2600 идва с включен DSS Player Standard (Mac & PC). Toва е лесен за ползване софтуер, даващ удобен преглед и управление на файловете с диктовки. С него автоматично прехвърляте диктовките от рекордера към компютъра.

Търсите най-доброто решение за обръщането на реч в текст през wifi и с висока защита на данните?

Посетете страницата на DS-9500 и се запознайте с нашето професионално решение с WiFi възможности. Бързи работни процеси, благодарение на безжично споделяне на файловете с диктовки. Навсякъде и по всяко време.

Виж повече >
Може също да проявите интерес към