Изглежда ползвате Internet Explorer за преглед на страниците. Този браузер не е актуален.
За по-безопасно и бързо преглеждане на страниците, е препоръчително да актуализирате браузера си до някой от следните:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

RecMic II серия:

Интелигентни и удобни USB микрофони.

RecMic II серия:

Създадени за добри резултати при разпознаване на глас. Дори и в шумна среда.

RecMic II серия:

Plug & Play

RecMic II серия

УСЕТЕТЕ НОВОТО ИЗМЕРЕНИЕ OT-ГЛАС-КЪМ-ТЕКСТ. Серията RecMic II е създадена, за да отговори на високите изисквания на професионалистите, които търсят лесно и удобно решение и добри резултати при обръщането на глас в текст. Серията има 4 модела и всички те предлагат изключителни иновации за потискане на шума и интелигентна система с 2 микрофона. Всички устройства са със специално UV покритие и бутони, които изолират дори шума от докосването им. Антимикробното покритие отговаря на високи хигиенни норми. което прави използването им в медицинските среди напълно допустимо.

Тиха среда

Гоните добро качество на запис при всякакви условия? Навсякъде и по всяко време? Искате сами да избирате локацията и да се наслаждавате на чистия въздух при отворени прозорци. Рискът от шум е навсякъде, и то различен, а понякога и неочакван.

Шумна среда

RecMic II слага край на неочаквания шум в записа. Влиянието на шума върху качеството на записа ще бъде значително ограничено.

Beam Forming

Благодарение на иновативната и интелигентна система с два микрофона при моделите RecMic II, шумът от задния фон активно се игнорира чрез насочване на микрофоните и се гарантира прецизност при разпознаването на глас.

Насочване ИЗКЛ.

Прецизното насочване на микрофоните е ключово за постигането на прецизен запис и ефективно разпознаване на гласа. При изключване на тази насоченост се записва целият шум от околната среда.

Насочване ВКЛ.

Благодарение на двата насочени микрофона в моделите RecMic II, вниманието е насочено изцяло върху говорещия човек. Околните шумове са значително изолирани.

Усъвършенстваната функция за редуциране на шума идентифицира гласа и го записва точно какъвто е. В същото време страничните шумове се потискат, без това да се отрази на записа на глас. Винаги и навсякъде.

Настойките за редукцията на шума и насочването на микрофоните може да става чрез RCT (RecMic Configuration Tool) софтуер или чрез комбинация от бутони без никакъв софтуер (вижте инструкцията за употреба).

За сваляне >

Torsten Hein и Carsten Schulthes, Управители на DAZ Diktiertechnik, Германия: "Качеството на записа и разпознаването на речта с устройството, дадено ни за тест, са отлични, благодарение на високочувствителните микрофони, както и на ефективното потискане на нежеланите шумове. Нова функция е възможността за лични настройки на клавиатурата, което води до изключителна съвместимост със софтуера на компанията. Компютри, които разпознават клавиатури, ще разпознаят и Olympus RecMicII. Това е нов и интелигентен подход за печелене на нови клиенти."

Romain Koenig, Шеф на Техническия отдел в DICMA, Франция: “Тестовете, които проведохме в много шумна среда, показват изключително добро функциониране на разпознаването на речта. Нивото на толеранс при потискането на шума може да се настрои за секунди само с натискане на два бутона на микрофона, което позволява бърз преход от тиха към шумна среда без никакъв проблем. Ползването на НID режима на новия RecMic позволяват на нашия технически екип да настройват досиетата на клиентите ни без никакви драйвъри. Без драйвъри означава, че устройството работи с всяка операционна система и шансът за бъгове в системата е минимален."

Jürg Sprecher, Системен инженер в Voicepoint AG, Швейцария: “Тази технология дава оптимална редукция на нежеланите шумове и прецизни резултати при транскрипция и разпознаване на глас. Включеният софтуер RecMic Configuration Tool (RCT) изглежда модерен и лесен за ползване.“

>
Съвместим с

За разработчици: DIY

Вие създавате собствен софтуер? Искате напълно да интегрирате RecMic II, така че да имате контрол над всички явни и скрити функции? Имаме прост и лесен за ползване комплект - Software Development Kit (SDK), който ще ви позволи да вградите Olympus Dictation хардуера с минимум усилия. Просто заявете приложение на последната версия на SDK като натиснете този линк.

Заявка >