Изглежда ползвате Internet Explorer за преглед на страниците. Този браузер не е актуален.
За по-безопасно и бързо преглеждане на страниците, е препоръчително да актуализирате браузера си до някой от следните:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

ODDS: Диктовките през смартфон са вече на професионално ниво. Навсякъде и по всяко време.

ODDS – Професионално сloud решение

Olympus Dictation Delivery Service можете да управлявате трансфера на диктовките, записани с апликацията Olympus Dictation за iPhone и Android. Когато Ви се наложи неочаквана диктовка и не сте подготвени с Вашия професионален диктофон, можете лесно да направите запис и да го вкарате в организационната система, така че още преди да сте се прибрали в офиса, той вече да е транскрибиран (т.е. да е прехвърлен в текстов файл).

Olympus Dictation за iPhone/Android

Olympus Dictation Delivery Service (ODDS)

ODMS Модул за транскрипции

DSS файл

DSS файл

DSS файл

Администратор

Olympus портал за диктовки

ODDS сървър

https

Email / ftps

Набиране на текст

Набиране на текст

Набиране на текст

Сигурността на данните е най-важна

Базата данни на една компания е важен и скъп актив. Когато свържете апликацията Оlympus Dictation за iPhone или Android към ODDS, сигурността на данните е гарантирана. Диктовката се извършва в DSS Pro формат на записа с 256-bit AES криптиране. Tова значи, че файловете са защитени дори и преди да бъдат изпратени през HTTPS или ftps и не могат да бъдат прослушани от неоторизирани лица по веригата.

Безпроблемна интеграция в съществуващата организация

Аудио форматът DSS Pro е безспорен стандарт за професионални записи на глас и безпроблемно гарантира изпращане и транскрибиране на файловете до всички части на света. Файлът за диктовки съхранява в себе си мета информация като авторско ID и тип работни процеси. Възможно е също да насочите диктовката към фирмения ftp сървър, така че машинописките да имат достъп, независимо от това къде се намират.

Olympus портал за диктовки

Olympus Dictation Portal (ODP) е много сигурен и удобен уеб-базиран инструмент за конфигуриране, с чиято помощ администраторите могат да управляват централно Olympus Dictation app и съответните ODDS лицензи. Администраторът може да контролира дистанционно адресите на диктовка, както и настройките за криптиране, което означава, че авторите и ползвателите са свободни да се концентрират върху самата диктовка. Всичко е супер просто, а вероятността за грешки е сведена до минимум.

Професионални функции, комбинирани с wireless възможностите на смартфона

Когато говорим за професионални диктовки, сме свикнали да приемаме, че те се случват само с професионални цифрови диктофони. В същото време, често се оказва, че диктовка се налага съвсем неочаквано или докато сме на път, а и след това трябва бързо да изпратим файла за транскрипция. Това е и причината моделите диктофони Olympus DS-7000 и DS-3500 да поддържат карти Toshiba FlashAir. Така оборудвани, в добавка и с апликацията Olympus Dictation app, инсталирана на смартфона, диктовките могат да се свалят безжично и после през мрежата на телефона да се изпращат до избрани получатели.

Апликацията за диктовки отговаря на най-високите стандарти за сигурност

Криптиран аудио запис с DSS PRO (256-bit AES)
Сигурен трансфер на протоколите (HTTPS/FTPS/SFTP)

Внезапно наложили се диктовки

Диктувайте, добавяйте бележки и изпращайте. Olympus dictation за iPhone / Android е чудесна апликация, с която да правите диктовки навсякъде и по всяко време. Лесно се редактират – вмъквате или наслагвате запис, а после лесно изпращате файла за транскрипция. За фирмите това значи повишена ефективност, намалени разходи и повече отметната работа в по-кратки срокове.

Olympus Dictation App
За Android и iPhone:

Една снимка говори повече от хиляди думи

Има много ситуации в професионалния ни живот, когато изговореното трябва да се подкрепи визуално и така тежи повече. В много случаи изображенията са безценни. Сега вече експертите и консултантите могат да прикачат към диктовките си и снимка, още преди да са пратили файловете за транскрипция. Няма значение дали записът е направен с диктофон Olympus DS-7000/DS-3500 или се ползва апликацията Оlympus Dictation app.

Диктовка + прикачена снимка